IAMJJ

Bloody Future (Signeret Vinyl)

IAMJJ

Bloody Future (Signeret Vinyl)

Produkttype:

Vinyl

189,00 DKK

Levering: 1 - 3 hverdage
2 stk. på lager

Poetisk, sexet, mørk og kompromisløs. Man kan dårligt tro, at IAMJJ er en dansk, ung mand på bare 24 år. Lyden er stor og international, stemmen er mørk og moden, og teksterne kredser om emner som at tvivle, at angre, facader og død.
IAMJJ blev overdænget med roser ovenpå udgivelsen af sidste års EP og en række udsolgte koncerter – den moderne crooner har tryllebundet publikum i både Danmark, Tyskland og USA, med sin stærke og sofistikerede musik. Nu kommer albummet Bloody Future endelig på gaden med 13 numre, der vidner om noget så sjældent, som en pop-kunstner med substans.

Gavmild Gonzo
Som en musikkens gonzo-journalist, nøjes IAMJJ ikke med bare at dokumentere – han skriver sig selv med ind i historien, og viser verden frem med en rå umiddelbarhed. Med udgangspunkt i sit hjerte og en blodrød tråd gennem sine psykoser, udfolder han Bloody Future som et næsten skizofrent og alligevel helstøbt værk. Et temperamentsfuldt album, der både kræver noget af lytteren og giver gavmildt igen – for som manden med den dybe stemme fortæller; “Når jeg får 3 minutter af folks tid, er det vigtigt for mig at give dem 7 tilbage”.
På scenen har IAMJJ markeret sig som en stærk kunstner, og i halen på udgivelsen af Bloody Future følger en tour, hvor hans på én gang solide og skrøbelige persona kan opleves i selskab med det uforlignelige band, der som IAMJJ udtrykker, “får det hele til at gå op i en højere enhed”.
Bloody Future udkommer på Mermaid Records den 23. marts 2018

Side A
1 Clyse
2 Bloody Future
3 You In My Arms
4 Bomay Roof
5 Homer
6 China

Side B
1 Different Kind Of Blues
2 If I Took You To The Ocean
3 Super Hero Eva
4 Supersonic
5 Lion Of The Beach
6 Truckers
7 Susie May

Relaterede produkter