Om GroundWire

GroundWire er en del af Sony Music Entertainment der er verdens næststørste pladeselskab og er ejet af Sony Corporation of America. Pladeselskabet har 44 filialer rundt om i verden, og én af dem er Sony Music Entertainment Denmark A/S (herefter Sony Music), som holder til midt i København.

Hos Sony Music arbejder godt 40 ansatte dagligt på at skabe, udvikle, markedsføre, promovere og sælge musik fra et bredt udvalgt af både danske og internationale kunstnere. Det foregår i kreativt samspil med de konstant skiftende former, hvorunder musikelskere opdager, lytter til, og køber ny musik. Og for Sony Music gælder det derfor ikke kun om at skabe ny musik, men også at skabe nye måder for forbrugeren at få fat i og nyde musikken på.

Vi er en nytænkende, forandringsvillig og handlingsorienteret virksomhed, der forholder sig kritisk til faste normer, og det er vi stolte af. I Sony Music bestræber vi os til enhver tid på at være en attraktiv arbejdsplads, hvor vi trives, udvikles og udviser respekt og anerkendelse for hinanden.

Vores vision er nemlig at være Danmarks bedste selskab og arbejdsplads inden for den musikalske underholdningsbranche, misundt for vores dynamik, kreative og økonomiske succes og anerkendt for vores ordholdenhed og kvaliteten af vores virke.

Sony Music Entertainment råder over musik med mere fra følgende underselskaber:

Arista Nashville, Arista Records, Bluebird Jazz, BNA Records Label, Burgundy Records, Columbia Nashville, Columbia Records, Epic Records, Genlyd, Genlyd 2000, J Records, Jive Records, Kick Music, LaFace Records, Legacy Recordings, Mermaid Records, Pladecompagniet, Provident Label Group, RCA Records, RCA Records Label Nashville, RCA Victor, Replay, SONY BMG Masterworks, SONY BMG U.S. Latin, Sony Urban Music, Sony Wonder, Start, Verity Records, Windham Hill, Xycos.